17:22

tjena. idag har jag varit med cassandra , vi gick på bio kommer inte ihåg vad filmen hette men den var bra , haha vi kom in i sista minuten eftersom cassandra ringde till mig och sa att jag skulle springa ut och ta med mig 120kr ungefär sen så gjorde jag det sa till mamma att jag skulle iväg sen så stod hon utanför skit glad att se henne så då hoppade vi in i bilen efter en bamse kram så då sa hon att vi skulle på bio =) det var tydligen en välkoms present =D tack sötnos !

men sen kom jag hem och packade upp lite saker. så det ser lite bättre ut i mitt rum =)


det är det hära som jag har packat upp sen hade min farbror kvar hans gästsäng & skrivbord så jag fick det men sen så andra sidan av rummet är det massor av kartonger så den sidan får inte va med i bild XD men ska ut med katja och shoppa lite för har knabbt nå kläder ;O vi hörs senare..

va med på dom häras fina veckans bloggar =D

http://www.ssaga.webblogg.se
http://www.idamariatommila.blogg.se

kika in på deras bloggar och va med i deras veckans blogg.
men nu ska jag kolla paradise hotel. kram!♥

tack ida , tack =D

 tack ida för att du gjorde en ny header åt mig , har ingen nu men ska fråga om någon kan stoppa in den så jag kan få en ny och fin header , kanske tar ett tag innan men det gör ingenting. kram!♥

flyttar tillbaka till stockholm =)

hej. har ju bott i norge i ungefär 3 månader tror jag men nu flyttar mamma , jag och lisa tillbaka till stockholm. Men pappa bor ju fortfarande i borlänge , men det ska bli skit kul att träffa mina gamla vänner igen nu när det är sommarlov också. men jag har packat en hel den sen har jag bara inte orkat blogga så jag börjar om från början och ska skärpa mig.


RSS 2.0